Ditec Malmö och Vellinge

ditec bilvårdsbehandling vellinge malmö

Ditec Malmö är en bilvårdsbehandling för både bilens insida och utsida. Nedan kan du läsa om de olika behandlingarna. Vi har ett mycket bra samarbete med den största bilvårdskedjan i Sverige och har 25 års erfarenhet av lackkonservering i Malmö och Vellinge

Ceramic Ultra – Ditec Malmö

Ceramic Ultra

DITEC® Cermaic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet. Bor du eller har vägarna förbi Malmö eller Vellinge så passa på att göra en DITEC® Ceramic Ultra behandling.

ditec-1

Lackkonservering med Ditec Malmö & Vellinge

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion, samt att lacken ger bilen dess visuella lyskraft. Risken för rostangrepp ökas på grund av solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat, vilket gör bilen svårtvättad. Detta förhindras genom att regelbundet lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under en lång tid. Bor du i Malmö eller Vellinge så kan du skydda din lack med Ditec Malmö redan idag.

ditec-2

Glasbehandling

Att behandla dina bilrutor är viktigt, främst för att det bidrar till ökad säkerhet vid körning i mörker. En behandlad ruta blir hydrofobisk och smutsavvisande vilket innebär mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Vattendroppar glider av glaset enklare samt att insekter och is inte fastnar lika enkelt på en behandlad ruta.

ditec-3

Fälgbehandling

Har du problem med att hålla dina fälgar rena och snygga? Ditec Malmö fälgbehandling löser detta genom att försegla fälgens yta och gör den tätare, vilket hindrar bromsdamm som lätt fastnar och bränner in i fälgen. Behandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med mycket god hållbarhet.

ditec-5

Skinnbehandling

Hur ofta skinn och läder bör behandlas beror på hur mycket bilen används, men vi rekommenderar att den behandlas en gång om året. Skinnet rengörs alltid med specialanpassade rengöringsmedel innan behandlingen påbörjas. Efter det appliceras ett nytt skydd som återfuktar och impregnerar ytan.

ditec-6

Impregnering av tygklädsel

Fläckar på textilier är svåra att få bort. Denna osynliga överdragsklädsel ger extra trygghet om det händer en olycka. Impregneringen mättar fiberna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska, vilket gör så att fläckar sedan får svårt att uppstå.

Vill du läsa mer om våra rostskyddsbehandlingar från Dinitrol? Klicka då på knappen nedan!

Har du frågor om rostskydd?

– tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor