Ditec Malmö och Vellinge

ditec bilvårdsbehandling vellinge malmö

Ditec Malmö är en bilvårdsbehandling för både bilens insida och utsida. Nedan kan du läsa om de olika behandlingarna. Vi har ett mycket bra samarbete med den största bilvårdskedjan i Sverige och har 25 års erfarenhet av lackkonservering i Malmö och Vellinge

Ceramic Ultra – Ditec Malmö

Ceramic Ultra

DITEC® Cermaic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet. Bor du eller har vägarna förbi Malmö eller Vellinge så passa på att göra en DITEC® Ceramic Ultra behandling.

ditec-1

Lackkonservering med Ditec Malmö & Vellinge

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion, samt att lacken ger bilen dess visuella lyskraft. Risken för rostangrepp ökas på grund av solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat, vilket gör bilen svårtvättad. Detta förhindras genom att regelbundet lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under en lång tid. Bor du i Malmö eller Vellinge så kan du skydda din lack med Ditec Malmö redan idag.

ditec-2

Glasbehandling

Att behandla dina bilrutor är viktigt, främst för att det bidrar till ökad säkerhet vid körning i mörker. En behandlad ruta blir hydrofobisk och smutsavvisande vilket innebär mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Vattendroppar glider av glaset enklare samt att insekter och is inte fastnar lika enkelt på en behandlad ruta.

ditec-3

Fälgbehandling

Har du problem med att hålla dina fälgar rena och snygga? Ditec Malmö fälgbehandling löser detta genom att försegla fälgens yta och gör den tätare, vilket hindrar bromsdamm som lätt fastnar och bränner in i fälgen. Behandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med mycket god hållbarhet.

ditec-5

Skinnbehandling

Hur ofta skinn och läder bör behandlas beror på hur mycket bilen används, men vi rekommenderar att den behandlas en gång om året. Skinnet rengörs alltid med specialanpassade rengöringsmedel innan behandlingen påbörjas. Efter det appliceras ett nytt skydd som återfuktar och impregnerar ytan.

ditec-6

Impregnering av tygklädsel

Fläckar på textilier är svåra att få bort. Denna osynliga överdragsklädsel ger extra trygghet om det händer en olycka. Impregneringen mättar fiberna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska, vilket gör så att fläckar sedan får svårt att uppstå.

Vill du läsa mer om våra rostskyddsbehandlingar från Dinitrol? Klicka då på knappen nedan!

Har du frågor om rostskydd?

– tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor

Ditec Malmö högkvalitativt Lackskydd

Ditec Lackskydd är en högkvalitativ lackskyddsförsegling som är speciellt utvecklad för att skydda bilens lack mot yttre påverkan och åldrande. Produkten är optimerad för att ge ett långvarigt skydd och ger en glansig finish som ger bilen en ny bil-look.

Ditec Lackskydd är lätt att applicera och ger en tålig beläggning som håller länge. Det finns olika alternativ att välja mellan beroende på hur mycket skydd du önskar och hur länge du vill att skyddet ska vara aktivt. Ditec Malmö erbjuder olika system, så du kan välja det skydd som passar bäst för just din bil.

Vad är fördelarna med Ditec?

Ett av de stora fördelarna med Ditec Lackskydd är att det hjälper till att förebygga repor och skador på lacken. Det skyddar mot olika väderförhållanden, som regn och sol, och hjälper också till att motverka föroreningar och smuts. Ditec Lackskydd hjälper också till att förhindra att färg bleks ut och att lacken blir matt, vilket ger en fräsch och ny bil-look. Vi på Rostskyddsspecialisten i Malmö hjälper dig med ditt nya lackskydd!

En annan fördel med Ditec Lackskydd är att det är långvarigt och enkelt att underhålla. Det är inte nödvändigt att lägga på fler lager för att upprätthålla skyddet, utan det räcker med att tvätta bilen regelbundet och att använda en pH-neutral tvål. Det här gör att det är en kostnadseffektiv lösning som inte kräver mycket extra arbete.

Rostskyddsspecialisten och Ditec: Ledande Inom Bilvård och Lackskydd

Rostskyddsspecialisten är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom bilvård och lackskydd, är vi väl medvetna om Ditecs ställning i branschen. Ditec är känt för sina högkvalitativa tjänster och produkter, vilket gör dem till en stark aktör inom bilvårdssektorn.

Ditecs Expertis inom Lackförsegling i Malmö

Vår expertis hos Rostskyddsspecialisten sträcker sig över ett brett spektrum av tjänster, inklusive glasbehandling, skinnbehandling och fälgbehandling, där vi alltid strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. Liksom Ditec, lägger vi stor vikt vid att använda produkter och metoder som inte bara skyddar fordonets yttre och inre, men också bidrar till dess estetiska värde.

  1. Glasbehandling: Vi erbjuder avancerade glasbehandlingar som skyddar mot vatten och smuts, vilket förbättrar sikten och säkerheten under körning.
  2. Skinnbehandling: Vår skinnbehandling ser till att bilens interiör behåller sin lyxiga känsla och utseende, samtidigt som den skyddar mot slitage och blekning.
  3. Fälgbehandling: Vi erbjuder behandlingar som skyddar fälgarna mot korrosion och gör dem enklare att rengöra, vilket bibehåller deras glans och utseende över tid.

När det gäller Ditec, erkänner vi deras expertis särskilt inom området för lackskydd. Deras innovativa förseglingstekniker ger ett utmärkt skydd mot miljöfaktorer som UV-strålning och vägsalt, vilket är avgörande för att upprätthålla ett fordon i gott skick. Ditecs engagemang för forskning och utveckling säkerställer att de fortsätter att vara i framkanten av bilvårdsindustrin.

På Rostskyddsspecialisten är vi stolta över att erbjuda tjänster som kompletterar och ibland överlappar med vad Ditec erbjuder. Vår gemensamma strävan är att ge våra kunder de bästa möjliga lösningarna för att deras fordon inte bara ska se bra ut, men också vara långvarigt skyddade mot de utmaningar som daglig användning och miljön medför.

Kontakta oss för ditec lackskydd i Malmö

Ditec är en populär produkt bland bilägare och bilhandlare, och det finns många positiva recensioner på nätet från personer som har använt produkten. Många uppskattar det långvariga skyddet som produkten ger.